Un passeig per la nostra historia

Un passeigLa millor manera d’impulsar-nos cap al futur es endinsar-nos en els nostres arrels col.lectius. Es tracta de conèixer d’on venim per tenir més clar cap a on anem. Aquest és el sentit que tenia l’exposició que es va poder veure a l’edifici de l’Ajuntament durant la Fira de Comerç. Oci i Turisme. Un passeig per la nostra història dividit en tres àmbits temàtics (el ccastell, la relació amb la platja i la transformació urbanística i demogràfica) per conèixernos una mica millor.

Aquella esposició es transforma ara en un catàleg imprès perquè vostè pogui passejar per la història de Castelldefels sempre que volgui. El convidem doncs, a traspassar la porta del present i iniciar un viatge pel nostre passat, que és també el seu.

 Clicar aqui per descarregar l’arxiu pdf

1 Comment
  • gate io
    Posted at 21:26h, 03 February Reply

    I’d love to order one on a tshirt as well! please let us know when those are available!thanks – love your work!kim, thanks for the ideas. you’re so good at this! i had been trying earlier to work some kinda pun with the word gopher/gofer using the geaux spelling, but it just wasn’t working for me. i like the MultiTaskHer but it also makes me laugh, cuz anyone who knows me knows i joke all the time about being a unitasker, that i’m not actually very good at multitasking (using the doing many things at the SAME time definition)! it would be really hilarious to use that.and thanks, editilla. i need all the luck i can get right now!

Post A Comment